Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-06@17:03:29 GMT

اعلام برنامه‌های روز ۱۳ آبان در شبکه شاد

تاریخ انتشار: ۱۱ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۵۶۹۷۳۵

اعلام برنامه‌های روز ۱۳ آبان در شبکه شاد

مدیرکل فرهنگی هنری، اردوها و فضاهای پرورشی، از نواخته شدن زنگ استکبارستیزی و روز دانش‌آموز در روز ۱۲ آبان ماه ۱۴۰۰ در مدارس کشور خبر داد.

به گزارش ایمنا به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت آموزش و پرورش، علی رمضانی با تشریح برنامه‌های وزارت آموزش و پرورش به مناسبت ۱۳ آبان ماه، روز دانش‌آموز، اظهار کرد: تشکیل ستاد بزرگداشت یوم الله ۱۳ آبان و روز دانش‌آموز با حضور اعضای شورای هماهنگی تشکّل‌های دانش‌آموزی در تاریخ ۲۶ مهرماه ۱۴۰۰؛ تهیه بخشنامه دستورالعمل بزرگداشت یوم الله ۱۳ آبان روز دانش‌آموز و روز ملی مبارزه با استکبار جهانی در تاریخ ۴ آبان ماه ۱۴۰۰ و ابلاغ به استان‌ها از جمله این برنامه‌هاست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رمضانی با اعلام این که بیانیه مشترک شورای هماهنگی تشکل‌های دانش‌آموزی برای قرائت در برنامه زنگ استکبار ستیزی استان‌ها و انتشار در رسانه‌ها و فضای مجازی آماده و تدوین شده است افزود: زنگ استکبارستیزی و روز دانش‌آموز، ۱۲ آبان ماه ۱۴۰۰ در مدارس کشور نواخته خواهد شد. همچنین ارائه توصیه‌های اجرایی و برنامه‌های پیشنهادی به استان‌ها به مناسبت گرامیداشت روز ملی دانش‌آموز از دیگر برنامه آموزش و پرورش برای این روز است.

رمضانی با اشاره به معرفی الگوهای دانش‌آموز انقلابی و فداکار (شهید فهمیده، شهید بهنام محمدی و شهید لندی) و سایر دانش‌آموزان شهید گفت: برگزاری گفتمان‌های بصیرتی با حضور شخصیت‌های مقبول و محبوب دانش‌آموزان از میان فرهنگیان و حضور دانش‌آموزان در مراسم غبارروبی و نثار شاخه گل در مزار شهیدان دانش‌آموز از دیگر برنامه‌های تدوین شده است.

مدیرکل فرهنگی هنری، اردوها و فضاهای پرورشی با تأکید بر حضور با نشاط و آگاهانه دانش‌آموزان در کنار سایر اقشار مردم در راهپیمایی یوم الله ۱۳ آبان با رعایت پروتکل‌های بهداشتی افزود: حضور نظام مند و منظم اعضای تشکّل‌های دانش‌آموزی و برگزاری نشست تشکّل‌های دانش‌آموزی و شوراهای دانش‌آموزی در مدارس به مناسبت روز دانش‌آموز، اجرای سرودهای همگانی و نقاشی همگانی به مناسبت روز ملی دانش‌آموز در مدارس؛ تقدیر و تکریم عملی دانش‌آموزان برتر فرهنگی، قرآنی، علمی، ورزشی و… و. از دیگر برنامه‌های مهم این روز است.

وی اهداف برگزاری این برنامه‌ها را ارتقای آگاهی و شناخت در بین جوانان و نوجوانان نسبت به سیاست‌ها و خیانت‌های آمریکا در ایران، منطقه و کل جهان؛ برگزاری هرچه باشکوه مراسم ۱۳ آبان با توجه به شرایط کنونی (تقابل استکبار با انقلاب ایران اسلامی)؛ تقویت روحیه وحدت ملی و همگرایی اقشار مختلف و تبعیت از مقام معظم رهبری (مدظله العالی) و تکریم عملی دانش‌آموزان و تجلیل از آنان دانست.

مدیرکل فرهنگی هنری، اردوها و فضاهای پرورشی در ادامه برنامه‌های پیش بینی شده در فضای مجازی (شبکه دانش‌آموزی شاد) را به شرح زیر اعلام کرد:

جریان سازی و گفتمان آفرینی با تولید محتوا و پیام‌های مناسب با روز دانش آموز و یوم الله ۱۳ آبان در کانال‌ها و گروه‌های مدارس

پخش زنده مراسم زنگ استکبارستیزی و روز دانش آموز در شبکه شاد

ارسال پیام‌های تبریک به دانش آموزان در پیام رسان شاد و کانال‌های تربیت سیاسی و اجتماعی، تشکل‌ها و شوراهای دانش آموزی

ابتکار عمل در فضای مجازی و اجرای پویش‌های دانش آموزی به این مناسبت در استان‌های کشور

اجرای پرسمان‌ها و نظرسنجی در خصوص چیستی و چرایی یوم الله ۱۳ آبان و روز ملی مبارزه با استکبار جهانی در پیام رسان شاد

برگزاری مسابقات فرهنگی و هنری و اهدای جوایز به دانش آموزان نیز از جمله این برنامه‌هاست.

کد خبر 532787

منبع: ایمنا

کلیدواژه: شبکه شاد راهپیمایی 13 آبان مدیرکل فرهنگی هنری اردوها و فضاهای پرورشی وزارت آموزش و پرورش دسترسی به شبکه شاد زنگ استکبارستیزی روز دانش آموز شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق یوم الله ۱۳ آبان روز دانش آموز دانش آموزی ملی دانش آموز زنگ استکبار دانش آموزان برنامه ها استان ها آبان ماه ماه ۱۴۰۰ روز ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۶۹۷۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جشنواره دانش‌آموزی فرهیختگان جوان ۱۹ اردیبهشت آغاز به کار می‌کند/ ایجاد شبکه پژوهشی قوی و منسجم در بخش دانش‌آموزی

به گزارش خبرنگار گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، ششمین جشنواره پروژه‌های دانش‌آموزی فرهیختگان جوان در راستای ایجاد شور و نشاط علمی در میان دانش‌آموزان و استعدادیابی و ظهور خلاقیت دانش آموزان با هدف گسترش فرهنگ و تحقیق و پژوهش و رشد مهارت‌های علمی، فناورانه و مهارتی دانش‌آموزان ایران اسلامی از 19 تا 21 اردیبهشت در واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی برگزار می‌شود؛ از این رو با الناز فطیرخوانی مدیر مسابقات دانش‌آموزی باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان درباره چگونگی برگزاری این جشنواره گفت‌وگویی داشته‌ایم که در ادامه قابل مشاهده است:

آنا: درباره چگونگی برگزاری جشنواره دوره ششم فرهیختگان جوان بفرمایید؟

فطیرخوانی: طرح پروژه‌های دانش‌آموزی با هدف رشد مهارت‌های علمی و عملی دانش‌آموزان و لذت بردن از دانستن و عمیق کردن فهم دانش‌آموزان با شعار پیش به سوی دانشمند شدن از ۱۳۹۸ در دانشگاه طراحی و آغاز شد که پس از برگزاری پنج دوره موفق این رویداد انشاالله ششمین جشنواره پروژه‌های دانش‌آموزی فرهیختگان جوان چهارشنبه، پنج شنبه و جمعه مورخ ۱۹، ۲۰ و ۲۱ اردیبهشت ماه در کتابخانه زنده یاد دکتر حبیبی واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی برگزار می‌شود.

آنا: هدف از برگزاری این رویداد چیست؟

ترویج روحیه و گسترش فرهنگ پژوهشگری در بین دانش آموزان

فطیرخوانی: این رویداد اهداف زیادی دارد، اما از مهم‌ترین اهداف آن می‌توان به ترویج روحیه و گسترش فرهنگ پژوهشگری در بین دانش آموزان، ایجاد شادابی و شور و نشاط علمی فرهنگی در محیط دانشگاهی، ایجاد زمینه‌های ظهور خلاقیت و توانایی‌های بالقوه دانش‌آموزان، استعدادیابی و شناسایی دانش‌آموزان نخبه و با استعداد‌های درخشان، شناسایی توانمندی‌ها و شبکه‌سازی نخبگانی از دانش‌آموزان امروز و دانشجویان فردا، آشنایی دانش‌آموزان با محیط دانشگاه و علوم مختلف دانشگاهی و انتخاب هدفمند رشته در دانشگاه و ... اشاره کرد.

تمام تلاش ما از برگزاری این رویداد آماده کردن دانش‌آموزان برای انجام یک پروژه واقعی و آکادمیک در محیط دانشگاه است. دانش‌آموزان با انجام دادن یک پروژه در مدرسه بر اساس طرح یادگیری پروژه‌محور با اصول و فرآیند انجام یک پروژه از طرح سوال پژوهشی و یافتن مسئله گرفته تا مشاهده و جمع‌آوری اطلاعات، فرضیه‌سازی، انجام آزمایش، تجزیه و تحلیل، ارائه نتیجه و پیشنهاد و ... آشنا می‌شوند و مشق پژوهش انجام می‌دهند، صرف نظر از محصول و نتیجه پروژه، آنچه که در این رویداد اهمیت دارد این است که دانش‌آموزان روش انجام یک پروژه و تحقیق را اصولی و درست یاد بگیرند.

آنا: در این دوره از جشنواره چه تعدادی از دانش‌آموزان و از چه مقاطع تحصیلی شرکت کردند؟

شرکت بیش از 2 هزار و 100 دانش‌آموز در ششمین جشنواره فرهیختگان جوان

فطیرخوانی: در این دوره از جشنواره بیش از 2 هزار و 100 دانش آموز از ۲۶ استان کشور در قالب حدود ۷۰۰ تیم دانش‌آموزی شرکت کردند که انشالله در ۱۹ تا ۲۱ اردیبهشت دستاورد‌های پژوهشی خود را ارائه می‌کنند. در این دوره از جشنواره حدود ۱۶۰ تیم از مدارس سما شرکت می‌کنند. دانش آموزان همه مقاطع تحصیلی از پیش‌دبستان تا پیش‌دانشگاهی در این رویداد شرکت می‌کنند؛ اما اکثر دانش‎آموزان شرکت‌کننده در این دوره مقاطع دبیرستان دوره اول (هفتم، هشتم و نهم) هستند.

آنا: این رویداد چند بخش دارد؟

فطیرخوانی: با توجه به اینکه یکی از اهداف مهم این رویداد آشنایی دانش‌آموزان با رشته‌ها و موضوعات مختلف است این رویداد ۵ محور اصلی و حدود ۶۵ رشته و گرایش دارد، محور‌های غرفه‌های نمایشگاهی و سمینار‌های علمی با گرایش‌های فنی و مهندسی، علوم و پایه (فیزیک، شیمی، زیست)، علوم انسانی و اجتماعی، علوم کامپیوتر و هوش مصنوعی، زیست‌فناوری، نانوتکنولوژی و هنر و معماری و محور مسابقات با گرایش‌های هوافضا، روباتیک، ماشین‌های کمیکار، سازه ماکارونی، برنامه‌نویسی و کاپ فیزیک ایران و محور تولید محتوای دیجیتال با گرایش‌های بازی‌سازی (رایانه‌ای، تلفن همراه و تبلت)، محتواسازی رسانه‌ای، طراحی سایت و نرم افزار، تولید فیلم و انیمیشن و موشن گرافی، طراحی گرافیکی و اینفوگرافی، تولید محتوا با پایتون برگزار می‌شود.

آنا: برنامه زمان‌بندی این جشنواره چگونه است؟

ایجاد یک شبکه پژوهشی قوی و منسجم در بخش دانش آموزی 

فطیرخوانی: ثبت نام این رویداد هر ساله از ۲۵ آذر مصادف با هفته پژوهش آغاز می‌شود و تا فروردین سال بعد ادامه دارد و جشنواره پایانی و ارائه دستاورد‌های دانش آموزان اردیبهشت مصادف با هفته معلم طی ۳ روز برگزار می‌شود.

آنا: در قوانین اشاره شده که دانش آموزان باید مستندات پروژه خود را در باشگاه پایش بارگزاری کنند، این اقدام به چه منظور است؟

فطیرخوانی: بله دقیقا درسته، یکی از اهداف بلند مدت باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان از برگزاری این رویداد ایجاد یک شبکه پژوهشی قوی و منسجم در بخش دانش آموزی است. شبکه سازی نخبگانی از دانش‌آموزان امروز و دانشجویان فردا در بستر باشگاه پایش میسر می‌شود. دانش‌آموزان در این بستر مستندات پروژه خود از جمله چکیده، مقاله و عکس و فیلم و ... را ارائه می‌کنند و همچنین از سایر پروژه‌ها نیز آگاه می‌شوند. بدین ترتیب در باشگاه پایش شبکه‌سازی و هم‌افزایی صورت می‌گیرد. همچنین دانش‌آموزان در این بستر می‌توانند از منتورینگ و هدایت اساتید و دانشجویان برتر دانشگاه نیز بهره بگیرند.

آنا: بخش‌های جدیدی در این دوره از رویداد دارید؟

بازی‌ها و آزمایش‌های مهیج در سه روز

فطیرخوانی: بله، در این دوره بخش بازی‌ها و آزمایش‌های علمی مهیج با برگزاری بیش از ۲۰ بازی و آزمایش علمی جالب با هدف ایجاد جذابیت و شور و نشاط علمی و افزایش علاقه دانش‌آموزان به موضوعات علمی خصوصا موضوعات فیزیک و شیمی طراحی و در سه روز برگزاری رویداد اجرا می‌شود. همچنین توسط باشگاه پژوهشگران واحد علوم و تحقیقات و اعضای انجمن‌های علمی واحد، تور علمی و بازدید از آزمایشگاه‌های واحد علوم و تحقیقات را در برنامه داریم. در بخش پنل‌های سخنرانی و کارگاه‌های ویژه دانش‌آموزان و معلمان نیز از اساتید خاص و برجسته دعوت شده است.

آنا: مراسم اختتامیه و اهدا جوایز به چه صورت است؟

فطیرخوانی: مراسم اختتامیه و اهدای جوایز این دوره از جشنواره جمعه از 15:30 الی 18 در سالن همایش دکتر زنده یاد دکتر حبیبی برگزار می شود و گروه‌های منتخب اعم از گروه‌های برتر و شایسته تقدیر معرفی و تندیس جشنواره و جوایز خود را دریافت خواهند کرد.

آنا: نکته پایانی و تکمیلی؟

فطیرخوانی: با توجه به اینکه بازدید از این رویداد برای عموم آزاد است از همه دانش‌آموزان و معلمان علاقه‌مند دعوت می‌کنم تا از این جشنواره بازدید کنند و امیدوارم که این دوره از جشنواره به‌خوبی برگزار شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دورهمی دانش آموزان و دبیران ۲۹ سال پیش در میبد
  • طرح «ماهر» در مدارس فارس آغاز شد
  • بزرگ‌ترین عملیات تبیین با ۵۰ هزار گروه جهادی
  • رقابت دانش‌آموزی «کیدکد» با حمایت روبیکا برگزار شد
  • برخورد قانونی با معلم بلاگر‌ها در مدارس
  • واژه ای به نام سمپاد به گوشتان خورده است ..
  • قبولی ۱۶ دانش آموز سمپاد مناطق محروم در کنکور سال گذشته
  • جشنواره دانش‌آموزی فرهیختگان جوان ۱۹ اردیبهشت آغاز به کار می‌کند/ ایجاد شبکه پژوهشی قوی و منسجم در بخش دانش‌آموزی
  • برخورد قانونی با معلم بلاگرها در مدارس دولتی و غیردولتی
  • آموزش رشته شنا به شش هزار و ۵۳۶ دانش‌آموز در چهارمحال و بختیاری